fbpx
Afvallen met PowerSlim

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Afvallen met PowerSlim is makkelijk én gezond!

Ik, Petty de Ruijter, help je als PowerSlim voedingscoach om grip te krijgen op een gezonde lifestyle.

Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Afvallen met PowerSlim

Afvallen met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vind ik enorm belangrijk. Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen met mij als jouw eigen voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PowerSlim:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
Afvallen met PowerSlim

We doen het samen

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het met PowerSlim niet alleen te doen. Wij doen het samen! Sensalife is een deskundige coach die je persoonlijk begeleidt. Wij zijn betrokken bij jouw voedingsprogramma en geven jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Elke week bespreken we samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.