fbpx
Fulvine-Groep-50-ml-1

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van humus- en fulvinezuur (humussubstanties) verschillende positieve gezondheidseffecten heeft, waaronder een verbeterde darmgezondheid. Dit wordt bereikt dankzij de antibacteriële, antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen van deze stoffen. Het gebruik van humus- en fulvinezuur is veilig en wordt gezien als een natuurlijke manier van ontgiften. Humussubstanties hebben een grote bindingscapaciteit, dat onder andere zorgt voor een neutraliserend effect op toxines, geproduceerd door bacteriën (82%) en daarnaast absorbeert het zware metalen, nitraat, fluoriden en organisch fosfaat in ons lichaam. 

Hoog kwalitatieve humussubstanties zijn in staat verschillende concentraties van glyfosaat (Round-up) op de bacteriën in ons maagdarmkanaal te neutraliseren en het kan de voor ons belangrijke mineralen juist binden en weer afgeven aan ons lichaam. Dit zorgt voor een verbeterde opname van de voedingsstoffen. Ook zijn humussubstanties in staat om mycotoxines (een gif geproduceerd door een organisme van de schimmelfamilie) via ons eten te binden, waardoor schadelijke effecten verlaagd worden en de algehele stress in het lichaam vermindert

Fulvinezuur kan ook op de huid worden gebruikt. Middels een onderzoek bij UV-verbranding is aangetoond dat de antioxidanten in de huid sneller worden aangemaakt door het toepassen van fulvinezuur. In de onderzoeksliteratuur wordt ook gesproken over een positieve werking bij veroudering van de huid. Zuiver fulvinezuur heeft de eigenschap om verschillende elementen zoals mineralen, spoorelementen en vitamines aan zich te binden. Bij inzet van voedingssupplementen worden deze nutriënten beter opgenomen door het lichaam. 

Sensalife beveelt daarom Life Elixer Fulvinezuur aan. Wij nemen al een paar maanden fulvinezuur en merken heel duidelijk de detox werking van fulvinezuur. Op www.fulvinezuur.nl kan je een bestelling plaatsen en middels de couponcode SENSALIFE10 krijg je 10% korting !!

Volwassen dosering: ‘s morgens 10 druppels en voor slapen gaan 10 druppels. In te nemen met een glas (chloorvrij) water of vruchtensap.

Dosering voor kinderen tot 16 jaar: twee maal daags 1 druppel per 10 kg lichaamsgewicht. In te nemen met een klein glaasje (chloorvrij) water of vruchtensap.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Bewaaradvies: op kamertemperatuur bewaren, niet in directe zon. Buiten bereik van kinderen houden.

Life Elixir fulvinezuur is veilig voor iedereen*
* Zwangere vrouwen en chronisch zieken dienen hun arts te raadplegen alvorens fulvinezuur in te nemen.
* Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Gluten en allergie informatie
Life Elixir producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen gluten, zijn vrij van allergenen en zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Life Elixir importeert en distribueert de best gecertificeerde, meest zuivere en geconcentreerde fulvinezuur producten ter wereld.

Fulvinezuur: het zwarte gezondheidsgoud