fbpx

Het ontstaan van fulvinezuur

Fulvinezuur wordt normaal door bacteriën in de bodem gemaakt. In gezonde grond zitten bacteriën die van verteerde planten- en dierenresten humus maken. Humus bestaat uit humuszuur en fulvinezuur. Fulvinezuur wordt door de wortels van de planten opgenomen en zorgt ervoor dat de plant de voor de mens niet-opneembare mineralen omzet in opneembare mineralen. Mensen en dieren eten vervolgens deze planten en krijgen op deze manier fulvinezuur binnen.

Tekort aan fulvinezuur door kunstmest

Fulvinezuur zou in grote mate in ons voedsel aanwezig moeten zijn, maar vanwege de moderne landbouw is hier een groot tekort aan. Boeren werken tegenwoordig niet meer met humus, maar met kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Helaas werkt dit de vorming van humus en hiermee fulvinezuur tegen. Het resultaat hiervan is dat planten, mensen en dieren weinig tot geen fulvinezuur meer binnen krijgen.

Gevolgen tekort fulvinezuur

Als gevolg van het tekort aan fulvinezuur, krijgt men een steeds mindere afweer tegen schimmels, bacteriën, virussen en parasieten. Bij een gebrek aan fulvinezuur kunnen de lichaamscellen dicht slibben met allerlei afvalstoffen die zich overal gaan ophopen. Deze ophopingen van giftige stoffen kunnen voor allerlei moderne welvaart ziekten zoals reuma, fibromyalgie en hart- en vaatziekten zorgen.

Circulaire werking

Het unieke aan fulvinezuur is dat het een circulaire werking heeft. Dit wil zeggen dat fulvinezuur in omloop blijft. Als mensen fulvinezuur binnenkrijgen en dit vervolgens uitscheiden, komt het weer in de grond te zitten. Vervolgens nemen planten dit fulvinezuur op en kunnen dieren en mensen dit binnenkrijgen door deze gewassen te eten. Fulvinezuur gaat hierdoor niet verloren en wordt hergebruikt.

Door het gebruik van fulvinezuur bevorder je de opname van voedingstoffen (-supplementen), voer je zware metalen en toxische stoffen af, help je bij de bestrijding van infecties en verhoogt en behoud je de weerstand en vitaliteit.

Fulvinezuur is de grote transporteur in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen binnen en brengt voedingsstoffen naar precies de juiste cellen en brengt vervolgens eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen, weer naar buiten. Fulvinezuur heeft ontgiftende kwaliteiten, maar ook antibiotische effecten tegen pathogene bacteriën, virussen en schimmels. Er treedt hierbij geen resistentie op en het werkt ook in de lichaamscellen. Het is daarom zeer effectief tegen zogenaamde intracellulaire infecties, zoals bij Borrelia (Lyme) en EBV virus (Pfeiffer). Ook helpt fulvinezuur bij de bestrijding van verkoudheid, griep, keelontsteking, mondinfecties, zweren, huidinfecties en bacteriële- en schimmelinfecties.

Mijn ervaring

Ik gebruik het nu ruim 9 maanden en ik ben zo tevreden. Ik merk dat mijn immuunsysteem veel sterker is geworden.

De afgelopen jaren had ik steeds meer en meer last van hooikoorts/pollenallergie en dat werd ieder jaar erger. Steeds vaker neussprays gebruiken om te kunnen ademen. Vorig jaar zomer was het voor mij het allerergste toen ik dagenlang keihard aan het niezen was en ik ook een week lang tranende ogen heb gehad totdat ik anti histamine tabletjes ging gebruiken. Dit voorjaar en zomer heb ik absoluut nergens meer last van. Mijn immuunsysteem werkt super goed. Ook COVID19 heb ik zonder enige klacht doorgemaakt.

Mijn vriend had een ontsteking in zijn oog (strontje) die normaal wel 1,5 week duurt voordat het geneest. Nu heeft hij het behandelt met fulvinezuur (verdunt met afgekookt water) en binnen 2 dagen was het genezen. En een avondje doorzakken in de kroeg of feestje? Fulvinezuur helpt zeer goed om te detoxen; de kater behoort tot het verleden!

Ik kan het dus echt iedereen aanbevelen!

Je kan jouw fulvinezuur bestellen via www.fulvinezuur.nl.
Als ambassadeur kan ik jou een korting geven van 10%!
Gebruik daarvoor de kortingscode SENSALIFE10 tijdens het afrekenen!

Mijn ervaring met Fulvinezuur, het zwarte gezondheidsgoud!