fbpx

Na 40 jaar te hebben gerookt en meerdere stoppogingen ben ik op 4 juni 2019 door Petty behandeld met luxopunctuur. Dit fantastische hulpmiddel heeft een einde gemaakt aan deze slechte gewoonte.

Het is geen tovermiddel, maar in combinatie met mijn motivatie om te stoppen is het mij gelukt. Zo af en toe heb nog wel eens de behoefte in een sigaret, maar dat zijn slechts momenten en die gaan gelukkig weer snel voorbij .

Bij mijn vorige stoppogingen ging ik ontzettend snoepen. Vaak heb ik huilend een pak koek leeg gegeten! Uiteraard wilde ik dit niet, maar was de vervanging voor de peuken. Dus na 10 maanden en 10 kg zwaarder ben ik weer begonnen met roken. Puur om de onbedwingbare drang naar zoetigheid te stoppen.

Nu heb ik totaal geen behoefte aan zoetigheid, maar eet een bakje hüttenkäse, paar noten, avocado of ander gezond spul. Heerlijk! Ik geef mijzelf vaak een schouderklopje voor deze prestatie.

Luxopunctuur was voor mij de ideale manier om te stoppen met roken.

Nu ik gestopt ben is beter voor mijn gezondheid én mijn portemonnee. Ik ben dan ook trots op mijzelf en ga dit volhouden, zeker weten!

Het verhaal van Marget Heemskerk