fbpx
PowerSlim voedingscoach

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PowerSlim programma. Voordat je kunt beginnen heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geef ik, als PowerSlim voedingscoach, je een advies.

Begeleiding

Na de uitleg van het PowerSlim programma kun je van start. Daarna kom je wekelijks bij mij op consult voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. Ik begeleid en motiveer je bij het afvallen, adviseer je over product keuzes en ben je stok achter de deur!

PowerSlim voedingscoach

Gecertificeerd PowerSlim voedingscoach

Ik ben een gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Wij hebben altijd de basisopleiding van PowerSlim gevolgd en zijn vanaf dat moment 1 jaar lang gecertificeerd om jou op een professionele manier te begeleiden naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijft de PowerSlim coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wordt de certificering telkens met 1 jaar verlengd.