fbpx
Maak kennis met Petty de Ruijter, jouw PowerSlim coach in Haarlem

Wil je serieuze stappen zetten om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Voor professionele begeleiding kan je bij mij terecht. Ik ben Petty de Ruijter, jouw PowerSlim coach!

Daniëlle Werkman, Haarlem

“Ik ben vaker veel afgevallen en weer aan gekomen, maar nu leer ik hoe ik betere en gezondere voedingskeuzes kan maken. hierdoor zal ik ook op gewicht blijven en niet meer terugvallen in mijn oude eetpatroon.”
Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jou gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder mijn begeleiding als goed opgeleide en gecertificeerde PowerSlim voedingscoach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.

Het concept bestaat uit drie fases, die je onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijft je onder mijn professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Het PowerSlim programma kort samengevat:
 • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
 • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
 • Simpel en doeltreffend naar jouw gewenste streefgewicht.
Een eerste indruk aan de hand van vijf recepten

Vind je het prettig om vast een eerste indruk te krijgen van het type maaltijden? Ik stuur je per e-mail graag alvast vijf koolhydraatarme recepten toe, geheel vrijblijvend.


  Ik gebruik jouw e-mailadres alleen om jou de recepten toe te sturen.

  Hoe kan ik jou van dienst zijn?

  Stel jouw vraag of stuur mij een bericht met behulp van onderstaand formulier. Ik ben je graag van dienst!

   Hoe ken je Sensalife?*