fbpx

Nicotine is een zeer ernstige fysieke drug en de lichamelijke afhankelijkheid hieraan uit zich in je dagelijkse leven. Je herkent allicht het paniekerige gevoel wanneer je door je sigarettenvoorraad heen bent.

Verslaving

De verslaving beheerst je doen en laten omdat je dwangmatig op vrij regelmatige tijdstippen de drug aan je lichaam moet toedienen. Het nog snel een sigaretje opsteken vooraleer je rookvrije ruimtes betreedt of tijdens een gezellig etentje toch maar even het restaurant verlaten voor je dringende nicotineshot zijn hier duidelijke voorbeelden van.

Lichamelijke nood

Hoe erg je lichaam nood heeft aan regelmatige nicotineshots merk je des te meer wanneer je een rookstop poging op wilskracht onderneemt. Het continue lichamelijke snakken van het lichaam naar de nicotine is voor de meeste mensen te heftig en te langdurig, de afkickverschijnselen waarmee je geconfronteerd wordt nemen ondraaglijke proporties aan waardoor je meestal je rookstop poging binnen afzienbare tijd staakt.

Dankzij luxopunctuur worden de chemische veranderingen die de nicotine in je lichaam heeft veroorzaakt omgekeerd en ben je onmiddellijk verlost van de nicotineverslaving. Je lichaam snakt niet langer naar de drug, hetgeen je toelaat op een rustige manier te stoppen met roken, zonder stress, zonder vervelende bijwerkingen.

Alle vormen van nicotineverslaving

  • Traditionele tabak rookwaren waaronder sigaretten, sigaren, cigarillo’s, pijp, waterpijp, enz
  • E-sigaretten, vaporizers (de liquids bevatten meestal nicotine)
  • Nicotinekauwgom, nicotinepleisters, nicotinetabletten, enz.
  • Snuiftabak

Duur van de behandeling
• 2 sessies binnen drie tot vier weken

Kosten
• € 189,00

Tijdens Stoptober de hele maand oktober 10% korting op de luxopunctuur behandeling!