fbpx

Stoptober: de maand waarin rokend Nederland wordt aangemoedigd om te stoppen met roken én dat dan natuurlijk ook vol te houden. Ondanks dat we allemaal de negatieve gezondheidseffecten van roken kennen rookt ruim 1 op de 5 volwassenen in Nederland! Daar moet toch verandering in komen!

Onderschatting

Veel mensen onderschatten hoe moeilijk het is om te stoppen met roken. Nicotineverslaving is net zo sterk als een heroïneverslaving! Zonder hulp is het voor veel mensen dan ook erg lastig om van de sigaret af te blijven.

Cold turkey?

Vind jij het ook zo moeilijk om te stoppen met roken? Hebben medicijnen, pleisters en kauwgom jou niet geholpen? Is ‘cold turkey’ stoppen voor jou een angstaanjagende gedachte? Dan kan ik jou helpen!

Luxopunctuur

Als geaccrediteerd rookstop coach werk ik met luxopunctuur, in de volksmond ook wel lasertherapie genoemd, is een moderne vorm van acupunctuur. Deze gezonde en natuurlijke manier werkt met infraroodlicht in plaats van naalden en is pijnloos en niet invasief.

Deze methode, die bestaat uit twee sessies, heeft een slagingspercentage van ruim 90%! Ter vergelijking: 11% van de gebruikers van nicotinevervangende middelen en 29% van de mensen die een stoppoging doen met medicijnen slagen hier in! (bron: Thuisarts.nl)

Eindelijk gestopt!

Dankzij luxopunctuur worden de chemische veranderingen die de nicotine in je lichaam heeft veroorzaakt omgekeerd en ben je onmiddellijk verlost van de drang naar een sigaret. Je lichaam snakt niet langer naar nicotine, hetgeen je toelaat op een rustige manier te stoppen met roken. Zonder stress en zonder vervelende bijwerkingen krijg jij de kracht om eindelijk te stoppen! Binnen enkele dagen ben je lichamelijk van jouw verslaving af en is alle nicotine volledig uit je lichaam verdwenen zijn.

RECENSIE: Zo blij dat ik deze keus heb gemaakt. De afkickverschijnselen zijn nauwelijks aanwezig. Voor het eerst ook daadwerkelijk het idee dat ik echt van die rommel af wil blijven… voor de rest van mijn leven!

Laura

Meer weten over deze behandeling? Klik dan hier!

STOPTOBER AANBIEDING*

Tijdens Stoptober krijg je 10% korting op de “Stoppen Met Roken”-behandeling die bestaat uit twee sessies! Je betaald dus slechts €170,00 in plaats van €189,00.

Rook je een pakje per dag? Dan heb je deze investering er al binnen 3 weken uit! (Malboro Red, 20 stuks)

*Deze aanbieding geldt vanaf 1 oktober 2020 t/m 31 oktober 2020.