fbpx

De diëtistes van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment van producten samengesteld.

Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.

Lekkere producten

Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 150 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van de fase gebruik je 5 tot 7 producten per dag.

Het vernieuwde PowerSlim starterspakket

Met het grootste gemak naar een blijvend gezond gewicht.
Het vernieuwde starterspakket bestaat nu uit 7 dagdoosjes. Per dag zit hier alles is wat je nodig hebt. Ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, diner en dessert. Zo wordt het wel heel makkelijk en overzichtelijk. Je weet precies wat je mag eten. Tijdens de lunch en het diner vul je het aan met groente en eventueel vlees, vis, vegetarisch of zuivel. Elke fase komt met een handig overzicht waarop precies staat hoeveel je overal van mag eten. 
De dagdoosjes bevatten een variatie aan producten. Zo krijg je een goed beeld van het assortiment en bouw je meteen aan jouw favorietenlijst. Naast het menu, bevat het pakket ook vitamines en mineralen voor een maand, een shaker en het hele mooie PowerSlim kookboek!

Gratis coaching

De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS (bij een minimale besteding van €75.- per week). De coaching bestaat uit een intakegesprek en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.