fbpx

Ik ben Petty de Ruijter en als ervaringsdeskundige – die ooit 50 kg zwaarder is geweest – ken ik de valkuilen van de strijd tegen de overtollige kilo’s. Ik ken de pijnen en de verlangens die gepaard gaan bij het proces van gewichtsverlies maar al te goed.

Als gewichtsconsulente leg ik mij volledig toe op het begeleiden van mensen met overgewicht met PowerSlim; dat is mijn missie!

PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk afslankprogramma dat zeer succesvol is. PowerSlim voedingscoach zijn is mijn hoofdzaak en dus geen bijzaak zoals bij sommige andere coaches.

Omdat ik weet hoe het voelt om te zwaar te zijn wil ik jou ook helpen om net zover te komen, weer lekkerder in je vel komen zitten en complimentjes krijgen. Dat voelt heerlijk en dat gun ik jou ook!

Jojoën

Toen ik midden 30 was en inmiddels morbide obesitas had van al dat jojoën ben ik hulp gaan zoeken bij een bariatrisch arts.

Na veel dingen te hebben geprobeerd kreeg ik uiteindelijk een gastric bypass en kwam eindelijk met keihard werken weer op gewicht. Wat de mensen dus ook zeggen… Het is niet zo makkelijk als het lijkt!

Toen ik mijn overgangsklachten begon te krijgen en ook de hormonen ervoor zorgden dat ik weer in gewicht toe nam ben ik met PowerSlim begonnen om de laatste 10 kg er weer af te krijgen en met succes!

Struggle

Ik weet dus echt alles van de ‘struggle’ van overgewicht en gewichtsverlies en daarom zie ik het als mijn missie om andere mensen met overgewicht te begeleiden naar een gezond lijf en leven. In mijn praktijk geef ik ook lasertherapie (luxopunctuur) behandeling om te stoppen met roken en met het luxopunctuur apparaat behandel ik ook mensen met menopauze-, slaap en stress problemen. Mijn interesse voor het oplossen van deze problemen komen voort uit de ervaringen in mijn eigen leven en daarom ben ik mij volledig hierin gaan verdiepen d.m.v. verschillende opleidingen.

Stoppen met roken

In Nederland sterven er 20.000 mensen per jaar (ruim 2 mensen per uur!) aan de gevolgen van roken. Dit is dan ook mijn motivatie om rokers van hun drang naar een sigaret te verlossen. Ik ben mijn beide ouders op een veel te jonge leeftijd verloren aan de gevolgen van het roken.

Naast voedingscoach behandel ik ook mensen die willen stoppen met roken op een natuurlijke manier dus zonder al die giftige medicijnen zoals bijvoorbeeld Champix.

Pijnloos

Luxopunctuur is een vernieuwde, medisch erkende vorm van acupunctuur en werkt met infraroodlicht in plaats van naalden. Dit is dus non-invasief, pijnloos en effectief.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om gezonder en gelukkiger te worden.